Om Lepsøe Reiser AS

Nå har du kommet til selskapet med stort hjerte. Et hjerte som brenner for at nettopp du skal få en fantastisk opplevelse. Våre reiseledere sørger for god stemning, velorganiserte arrangement, latter og at du blir tatt godt vare på.

Vår visjon er å ta deg med til trivelige destinasjoner hvor aktivitet, mat og drikke, opplevelser og sosial omgang står i fokus.

Destinasjonene er først og fremst i Norge og Norden, men på sikt vil vi også arrangere turer til bl.a. Spania.

Aktivitetene er godt tilrettelagt og er noe alle kan være med på. F.eks. gåturer i fjellet, vanntrim, yoga, dans, styrke osv. Instruktørene er godt utdannet innen sine fagområder i helse og trening fra bl.a. AFPT og Norges idrettshøyskole. De vil ta godt vare på deg og sørge for kvalitet og sikkerhet fra a til å.

Trivsel handler også mye om mat og drikke og selvfølgelig sørges det for at det blir servert nydelig smaksopplevelser underveis.

Det blir lagt opp til sosiale samlinger, dans og overraskelser på turen. Er du f.eks.klar for allsang på bussen?

Vi er reiseselskapet for deg som liker å være aktiv, sosial og oppleve det lille ekstra.

Det er bare å glede seg.

Gry Lepsøe

Daglig leder / instruktør / reiseleder

Gry Lepsøe er et fyrverkeri av ei dame som har utdanning i reiselivsfag og bakgrunn som reiseleder i Ving. 
Hun har arrangert flere turer for voksne personer, holdt i store event og opptrådd som artist på store og små scener.
Hun er også utdannet innen kosthold og trening samt personlig trener fra Norges idrettshøyskole. I tillegg til utallige kurs i ulike treningsformer som pilates, bodypump, zumba, corbar, spinning m.m.

Med hennes brennende engasjement for mennesker og felleskap
vil du få noen herlige opplevelser på en annerledes reise.

Gry Lepsøe Daglig leder og gründer av Lepsøe Reiser
Silje Kristin Krogstad på Ditt Yogarom på Eik

Silje Kristin Krogstad

Instruktør / reiseleder / yogaterapaut

Silje har ett brennende engasjement for helheten i mennesket. Hun jobber daglig med stressmestring, og har klienter som ønsker å forebygge eller behandle stressrelaterte sykdommer. Dagens samfunn er bygget opp på en måte som drar oss mennesker inn i et hamsterhjul, der vi hver dag strever etter å få tid til alt som skal gjøres. Vi blir slitne og stresset, og flere enn noen gang blir utmattet og syke av den livsstilen vi utsetter oss for.

Silje tilbyr trening i kontakt med naturen, yoga og meditasjon som forener kropp og sinn.

Hun har en bachelor i livstilendring og folkehelse, er utdannet yogalærer og snart ferdigutdannet som medisinsk yogaterapeut.

Christian Wernersen

Kjøkkensjef Herr og Fru

Christian på Herr og fru Teie er 52 år og har drevet for seg selv med mat fra han var 19 år gammel og bestandig hatt fokus på kortreist og lokal mat i sesong, denne arven kommer fra hans bestemor som bodde sammen med hans familie i barndommen og var Ungarsk.

Med årene har han fått ett godt nettverk i Italia og spesielt Emilie Romagna som vi skal besøke og han vil ta oss med til sine Italienske venner som produserer både Parmaskinke, parmesanost, og balsamico edikker, det vil også bli turer på lokale matmarkeder i de tidlige morgentimer da Italienere er ute å handler!

Christian Wernersen på Herr & Fru på Teie
Yogaki i Oslo

YOGAKI

Yogastudio på Nordstrand i Oslo

YogaKi er et yogastudio på Nordstrand i Oslo som drives av Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus.

De tilbyr et variert utvalg av yogaklasser og over 25 ukentlige yogatimer. I tillegg tilbyr de både workshops, events, bedriftstimer, online yoga og et stort utvalg årlige yogareiser.

YogaKi er et studio med stor takhøyde, alle er velkomne og blir trygt ivaretatt. 

De har fokus på personlig oppfølging, kvalitet, trygge omgivelser og et godt miljø med profesjonelle lærere og instruktører.

Johanna Fredriksson

Medeier og yogainstruktør i YogaKi i Oslo

Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 10-15 årene og er en stor og viktig del av hennes hverdag. Hun har utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til NLP Coach. Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet i over 25 år og har vært en stor bidragsyter innenfor trening og helse i hele Norden.
Med sin brennende interesse for å se hele mennesket og opptatt av hva yoga kan gjøre med den mentale helsen, gjenspeiles dette i hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse og positiv energi. Sentralt i yogapraksisen står flyt, pust og kroppslig og mental tilstedeværelse.

Johanna Fredriksson fra Yogaki i Oslo
Sunniva Egge Sipus fra Yogaki i Oslo

Sunniva Sipus

Medeier og yogainstruktør hos YogaKi i Oslo

Sunniva begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt virke som utøvende danser og ballettpedagog. Hun har sin bakgrunn fra Ashtanga Yoga, men har de siste årene fordypet seg i mer meditative yogaformer, samt yoga med fokus på kvinnehelse. Hun er sertifisert innen meditasjonsfomen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga og har fordypet seg i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden, samt i yogafilosofi med lærere som Edwin Bryant, Roar Ramesh Bjønnes, Graham Schweig m.fl. og Pranayama. 
I dag underviser Sunniva flere ulike former for yoga og meditasjon. I sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring og hun har mer enn 20 års undervisningserfaring.