Samarbeidspartnere

Jon Haugan

Reiseleder TravelToPiemonte

Gjennom mange år har Jon opparbeidet seg erfaring og kontakter i Piemonte, med særlig vekt på det Unesco-klassifiserte vindistriktet. Dette området omfatter kjente vin-navn som Barolo, Barberesco, Nizza og Alta Langa.

Sammen med sin kone har Jon drevet eget hotell i dette området, med vekt på å sette sammen opplevelser knyttet til vin, mat og aktiviteter. Med sine relasjoner til vinmakere og restauranter i distriktet kan Jon gi sine gjester innpass til unike opplevelser.

Før han gikk inn i turistnæringen i Piemonte har Jon Haugan bak seg mer enn 30 års erfaring fra finansnæringen i Norge og som selvstendig næringsdrivende konsulent.

Silje Kristin Krogstad på Ditt Yogarom på Eik

Silje Kristin Krogstad

Instruktør / reiseleder / yogaterapaut

Silje har ett brennende engasjement for helheten i mennesket. Hun jobber daglig med stressmestring, og har klienter som ønsker å forebygge eller behandle stressrelaterte sykdommer. Dagens samfunn er bygget opp på en måte som drar oss mennesker inn i et hamsterhjul, der vi hver dag strever etter å få tid til alt som skal gjøres. Vi blir slitne og stresset, og flere enn noen gang blir utmattet og syke av den livsstilen vi utsetter oss for.

Silje tilbyr trening i kontakt med naturen, yoga og meditasjon som forener kropp og sinn.

Hun har en bachelor i livstilendring og folkehelse, er utdannet yogalærer og snart ferdigutdannet som medisinsk yogaterapeut.

Christian Wernersen

Kjøkkensjef Herr og Fru

Christian på Herr og fru Teie er 52 år og har drevet for seg selv med mat fra han var 19 år gammel og bestandig hatt fokus på kortreist og lokal mat i sesong, denne arven kommer fra hans bestemor som bodde sammen med hans familie i barndommen og var Ungarsk.

Med årene har han fått ett godt nettverk i Italia og spesielt Emilie Romagna som vi skal besøke og han vil ta oss med til sine Italienske venner som produserer både Parmaskinke, parmesanost, og balsamico edikker, det vil også bli turer på lokale matmarkeder i de tidlige morgentimer da Italienere er ute å handler!

Christian Wernersen på Herr & Fru på Teie
Yogaki i Oslo

YOGAKI

Yogastudio på Nordstrand i Oslo

YogaKi er et yogastudio på Nordstrand i Oslo som drives av Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus.

De tilbyr et variert utvalg av yogaklasser og over 25 ukentlige yogatimer. I tillegg tilbyr de både workshops, events, bedriftstimer, online yoga og et stort utvalg årlige yogareiser.

YogaKi er et studio med stor takhøyde, alle er velkomne og blir trygt ivaretatt. 

De har fokus på personlig oppfølging, kvalitet, trygge omgivelser og et godt miljø med profesjonelle lærere og instruktører.

Johanna Fredriksson

Medeier og yogainstruktør i YogaKi i Oslo

Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 10-15 årene og er en stor og viktig del av hennes hverdag. Hun har utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til NLP Coach. Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet i over 25 år og har vært en stor bidragsyter innenfor trening og helse i hele Norden.
Med sin brennende interesse for å se hele mennesket og opptatt av hva yoga kan gjøre med den mentale helsen, gjenspeiles dette i hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse og positiv energi. Sentralt i yogapraksisen står flyt, pust og kroppslig og mental tilstedeværelse.

Johanna Fredriksson fra Yogaki i Oslo
Sunniva Egge Sipus fra Yogaki i Oslo

Sunniva Sipus

Medeier og yogainstruktør hos YogaKi i Oslo

Sunniva begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt virke som utøvende danser og ballettpedagog. Hun har sin bakgrunn fra Ashtanga Yoga, men har de siste årene fordypet seg i mer meditative yogaformer, samt yoga med fokus på kvinnehelse. Hun er sertifisert innen meditasjonsfomen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga og har fordypet seg i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden, samt i yogafilosofi med lærere som Edwin Bryant, Roar Ramesh Bjønnes, Graham Schweig m.fl. og Pranayama. 
I dag underviser Sunniva flere ulike former for yoga og meditasjon. I sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring og hun har mer enn 20 års undervisningserfaring.